Η ταινία της ημέρας: The Hangover III – Το επικό φινάλε που σαρώνει στις Ελληνικές Αίθουσες


Η ταινία «The hangover Part 3» του Τοντ Φίλιπς πραγματοποίησε εξαιρετικό άνοιγμα την πρώτη ημέρα προβολής της στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, παραπάνω από 22.300 θεατές την παρακολούθησαν και αυτή ήταν η καλύτερη εκκίνηση ταινίας για το ελληνικό box office φέτος. 

Ως γνωστόν, η τρίτη ταινία «Hangover» συνεχίζει τον μύθο της πρώτης και της δεύτερης, παραγωγών αντιστοίχως του 2009 και του 2011. Στην πρώτη ταινία, τρεις φίλοι (Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκις) αναζητούν το τέταρτο μέλος της παρέας τους (Τζάστιν Μπάρτα) που χάθηκε στο Λας Βέγκας. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται με παραλλαγές στις δύο επόμενες, που σκηνοθετήθηκαν και πάλι από τον Τοντ Φίλιπς - με τα ίδια πρόσωπα στους ίδιους ρόλους. 

Τα εισιτήρια της πρώτης μέρας του τρίτου «Hangover» στην Ελλάδα είναι κατά 14,5% περισσότερα σε σχέση με το ξεκίνημα της δεύτερης ταινίας, στις 2 Ιουνίου 2011. Τέλος, θυμίζουμε ότι το πρώτο «Hangover» είχε ξεκινήσει με 9.467 θεατές στις 16 Ιουλίου 2009, με το δεύτερο να ακολουθεί με 19.493 θεατές, σχεδόν δύο χρόνια μετά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.