FACEBOOK: Απάτη το «κιγκλίδωμα τιμής»


Τις τελευταίες ώρες επικρατεί χάος στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής  δικτύωσης το facebook,
Καθώς κυκλοφορεί ένα status που έχει κοινοποιηθεί από άγνωστη πηγή (ασήμαντη πηγή αφού δεν το επιβεβαιώνει η επίσημη σελίδα του facebook) και αναμεταδίδεται από χιλιάδες χρήστες-ψάρια του facebook  όπου γράφει πως το facebook θα χρειάζεται συνδρομή και ότι όποιος δεν κοινοποιήσει το συγκεκριμένο status δεν θα έχει πρόσβαση στο facebook και άλλα τέτοια κουφά που έχουμε δει τα τελευταία 5 περίπου χρόνια και φυσικά δεν ισχύουν .

Διαβάστε αναλυτικά:

Και ρωτάμε εμείς...??? πως είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κοινωνικό δίκτυο με εκατομμύρια χρήστες ανα τον κόσμο να έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί αυτές τις βλακείες τύπου η φωτογραφία σου θα γίνει μπλε και θα μπαίνεις δωρεάν κοινοποιώντας αυτό το status αλλιώς θα σε διαγράψουν.

ΜΑ ΠΟΣΟ ΨΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ???

Τι μας θύμισε πάλι αυτό? Κάτι μηνύματα στο κινητό που μας έστελναν κάτι χαζοκόριτσα, παλιά και έγραφαν ένα στίχο ή ένα ποίημα και στο τέλος έγραφε στείλτο σε άλλους 10 και θα δεις στον ύπνο σου αυτόν που αγαπάς ή Θα γεμίσεις σπιθουράκια στα μούτρα αν δεν το στείλεις μέσα σε 1 ώρα σε 10 αγαπημένα σου άτομα.

Τα σχόλια δικά σας..... ΨΑΡΑΚΙΑ



0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.