Αλ Κάιντα: «Οι ένοχοι πρέπει να λογοδοτήσουν»


«Οι ένοχοι πρέπει να λογοδοτήσουν» Η Αλ Κάιντα έχει ενισχύει την πρόσβασή σε μια πλήρως απελευθερωμένη πόλη της Συρίας. Και σε μια προσπάθεια να επιδείξει υπευθυνότητα αρχίζει τώρα καταγγελίες σε καθημερινούς πολίτες.

Η Raqqa πόλη στη βορειοανατολική Συρία ήταν το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η πρώτη επαρχιακή πρωτεύουσα η οποία ελέγχεται πλήρως από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Η νίκη ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Αλ-Κάιντα της Συρίας, οι οποίοι ελέγχουν τώρα τμήματα της διοίκησης της πόλης.

Πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκαν με μερικούς από τους κατοίκους της πόλης Raqqa, από ένα μήνυμα που δηλώνει ότι το συριακό τμήμα της Αλ Κάιντα είναι πλέον έτοιμο να δέχεται τις καταγγελίες από την πόλη των 200.000 κατοίκων, αναφέρει η Telegraph .

"Όποιος έχει κάποια παράπονα σχετικά με οποιοδήποτε μέρος του ισλαμικού κράτους, είτε πρόκειται για έναν εμίρη ή ένα συνηθισμένο στρατιώτη, μπορεί να καταθέσει την καταγγελία του σε οποιαδήποτε από τις ισλαμικές έδρες του κράτους", ανέφερε στην ανακοίνωση.

Οι καταγγελίες πρέπει να υποβάλλονται γραπτώς και να περιλαμβάνουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες και τα αποδεικτικά στοιχεία. Σε αντάλλαγμα, υπόσχεται σε όσους διαπράττουν παράβαση θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Το μήνυμα που υπεγράφη από τον "Εμίρη του Raqqa."

«Σας υποσχόμαστε ότι όσοι παραβιάζουν το νόμο θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να αποστέλλονται στο δικαστήριο Σαρία του ισλαμικού κράτους."

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.