Χτίζεται ο νέος ΠΑΟ


Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η δημιουργία του νέου Παναθηναϊκού. Μπορεί η προετοιμασία της ομάδας να αρχίζει τον Ιούλιο (4/7), από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ωστόσο οι «πράσινοι» συμπληρώνουν με γρήγορες κινήσεις το παζλ για την επόμενη περίοδο.

Χθες ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Ο Σουηδός φορ συμφώνησε χθες για τριετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ το χρόνο (+200.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων), ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία και με το Αμβούργο, όπου και ανήκει. Ο 26χρονος άσος αναμένεται στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει. Όσο για την εναλλακτική λύση στην επιθετική γραμμή, στο «τριφύλλι» θέλουν να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του Τοτσέ και θα κρατήσουν μόνο με χαμηλές αποδοχές τον Φιγκερόα.

Πέραν του Μπεργκ, αλλά και του Εμίρ Μπαϊράμι, που φτάνει το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα για να περάσει την επομένη από εξετάσεις και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια έναντι 250.000 ευρώ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλες δύο μεταγραφές. Έχει βρεθεί η χρυσή τομή με την Άλκμααρ και τον Έρικ Φάλκενμπουργκ, με τον 25χρονο Ολλανδό μέσο να έρχεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για τα περαιτέρω. Παράλληλα, χθες υπήρξε επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον Βαγγέλη Μόρα κι εφόσον συμφωνήσουν ο 32χρονος αμυντικός θα πάρει την ελευθέρας του από την Ελλάς Βερόνα δίχως η ιταλική ομάδα να αξιώσει χρήματα.

Εκκρεμείς υποθέσεις

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντησή του προορίζοντάς τον για ηγέτη εντός κι εκτός γηπέδου, αλλά ο διεθνής μέσος παραμένει επιφυλακτικός και φαίνεται πως έχει προτεραιότητα το εξωτερικό. Όσο για τη θέση του αμυντικού χαφ, δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη μεταξύ του Τομάς Μπόρεκ και του Ζονατάν Ντελαπλάς. Όλα τα εκκρεμή μεταγραφικά ζητήματα θα προχωρήσουν άμεσα, καθώς από χθες είναι στην Ελλάδα ο Γιάννης Αναστασίου και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους Αλαφούζο, Νταμπίζα και Σαραβάκο.

Πηγή: www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Copyright © 2013 Sto Monitor.